torsdag 21 juli 2011

Skedevi-Åka båt och bada!
P & S var uppe tidigt och packade i ordning för vår båt-utflykt, (Ja kanske mest S var uppe & gjorde i ordning... Jag & B var hyffsat vakna iallafall.... Klockan 12 var vi iväg till bryggan och efter lite pysslande var vi alla 4 i båten och i väg.... Nej kanske inte då... båten ville inte starta, konstigt!... P sa att vi var tvugna att gå iland igen allihopa...för att nyckeln till batteriet låg visst hemma... För tusingen, jag & S satt kvar och höll fast båten vid bryggan när B & P hämtade nyckeln....Efter en stund kom dom tillbaka och vi kunde åka, till deras bästa badställe!!!


Tjooohooo, here we come!


Vi åkte rätt snabbt i båten, det var 25 grader varmt i vattnet, vi njöt och åkte en bra stund. Nästan framme: "Vad fasen- Det är några andra där, vi får ta ett annat ställe"!


Men då hittade vi en annan bad-klippa, "Där har vi varit förut vi åker dit!".... Efter att ha åkt mot badklippan några gånger såg situationen ut så här: P har fällt upp propellerna, eftersom det är för grunt, jag har blivit beordrad att vara beredd med ankaret, S är beredd(?) i fören och B är överallt. P styr(?) Helt plötslight säger P: Hoppa iland då S! - Och hon gör det, helt orädd hoppar hon bara i för att förtöja båten... B ser snabbt att S håller på att hamna under båten! Han tar snabbt tag i hennes arm och får upp henne på land....Slem och alger till trots står hon där, S, dagens hjältinna! Hur hon sen fixade oss andra iland, är en historia för sig självt, men det gjorde hon, bästaste S !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar