torsdag 21 juli 2011

Semester 2011
Min semetser började vecka 28. Ja, fast egentligen började den redan på torsdagen vecka 27, för chefen gav mig kompledigt sista fredagen innan!På fredagen bakade jag en tårtbeställning som jag fått av G inför C:s födelsedag. Hon visste inte riktigt vad hon ville ha så jag fick fria händer, något med blommor bara. Roligt! Det blev en enkel blomtårta (som smakade gott fick jag höra senare!), som vi levererade kl.13.20 på fredagen.

Sen styrde vi kosan mot Skedevi och våra goda vänner P & S. Vi brukar ta vägen över Vingåker men denna gången beslutade vi oss för att ta en annan väg, som vi insett skulle vara en genväg, och dessutom lite roligare att ta en ny väg! Vi åkte mot Odensbacken och svängde av mot Brevens Bruk. Jättefint att åka den vägen, vi visste ju precis hur vi skulle åka denna "genvägen" ! Vid Marsjö blev vi lite tveksamma i en fyrvägskorsning. Det stod Vingåker, Regna, Hävla och Hjortkvarn där...så vi beslöt oss för att Hävla måste ju vara rätt, vi kände ju igen det och det kändes, nästan, åt rätt håll.


Nja...efter en bit på DEN vägen beslutade vi oss för att ta fram vår nya GPS, Navigon, i min platta. Jodå, den visade att vi snart skulle vara framme i Skedevi... Men efterhand förstod vi att det nog kanske inte var den närmaste vägen....Den ville ha in oss på kostigar och andra obefintliga vägar... Vi fortsatte iallafall, vi hade ju ingen tid att passa, och skulle väk komma fram någon gång!


Efter mycket åkande på fina små vägar, ja sa till B att svamparna rooopar på mig här i skogen.... då kom vi plötsligt fram till ett ställe vi varit med P & S några veckor tidigare. Jag kommer inte ihåg vad det heter men det är en gammal kvarn, som ligger så fint i skogen, med en kanotled som korsar! Jamen nu så hitar vi ju till Skedevi!


Vi forsatte att åka och kom förbi kolmilan och Handelsträdgården där vi köpte våra plantor i våras! Efter lite mer åkande kom vi fram till P & S, äntligen! "Genvägen" blev en senväg, men det var fint att få uppleva detta, äventyr!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar